KFS Boligbyg virkeliggør drømmen om en arkitekttegnet villa inden for budgetrammen

KFS Boligbyg er et byggefirma med egen tegne-stue. Virksomheden hjælper dig med at virkeliggøre drømmen om en arkitekttegnet bolig – uden at sprænge rammerne for det godkendte budget.

Siden Kurt Flemming Sørensen etablerede KFS Boligbyg i 1983, har byggefirmaet opført mere end 1200 villaer under samme CVR-nummer. I hverdagen er der fokus på ordentlig rådgivning, bæredygtighed og en strøm-linet byggeproces. Det sikrer et resultat, du kan være fuldt tilfreds med.

KFS Boligbyg opfører byggeri i området til og med Skive og Herning mod vest – samt til og med Billund, Vejle og Horsens mod syd.

Over 40 års brancheerfaring sikrer dig en tryg proces med fuldt overblik. Som kunde får du gavn af KFS Boligbygs specialistviden, når beslutningerne skal tages. Undervejs i processen samarbejder arkitekt, byggerådgiver og bygge-leder tæt om dit byggeprojekt. Derfor har du altid fuldt overblik over processen – samtidig med at spildtid undgås.

Ønsket om ansvarlighed og bæredygtighed præger alle beslutninger om materialevalg, energioptimering, kvalitet og design. Netop derfor var KFS Boligbyg det første firma i Norden, der tilbød boliger med FSC-projektcertificering. FSC samarbejder globalt med lokal befolkningen og skovarbejdere om at sikre, at skovarealet forbliver det samme generation efter generation. Som kunde får du et skriftligt bevis for, at alt tømmer i dit byggepro-jekt er FSC-certificeret. Det gavner biodiversiteten og styrker den grønne omstilling, så du kan bygge med god samvittighed.

K.F.S. BOLIGBYG A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-