Passion for bæredygtighed og godt håndværk

Kløver Fritidshuse er en del af Djurs Byg, der base i Glesborg på Djursland. Siden 1973 har Kløver Fritidshuse bygget fritidshuse i den smukke danske natur, altid med brug af materialer direkte fra naturen. De har dybe rødder i danske håndværkstraditioner og brugen af førsteklasses materialer sikrer, at hvert hus ikke kun er eksklusivt, men også robust til danske vejrforhold. De bruger kun de bedste materialer, der garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. De benytter sig af egne håndværkere og lokale underleverandører fra lokalområdet.

De tilbyder et bredt udvalg af husmodeller, som kan tilpasses og kombineres efter hver kundes særlige præferencer og ønsker. De tager sig tid til at lytte og tilpasse deres designs ud fra familie og deres specifikke grund. Slutresultatet for Kløver Fritidshuse er således en kundetilpassede løsninger hvor den færdige fritidsbolig er designet til at matche ejerens unikke stil og behov, hvilket sikrer, at hvert hjem er så personligt og indbydende som muligt.

Med en passion for godt håndværk og bæredygtighed og opfører de fritidshuse, der ikke alene komplementerer det omkringliggende landskab, men også opfylder alle moderne krav til komfort og energieffektivitet. De garanterer en smidig byggeproces fra start til slut, med minimal forstyrrelse af det omkringliggende miljø.

Kløver Fritidshuse er desuden servicepartner og tilbyder løbende vedligeholdelse af sommerhuset og samarbejder med det lokale udlejningsbureau, hvis man har interesse i udlejning af sit fritidshus.

Kløver Fritidshuse er stolte af deres enegement i bæredygtighed. Alle huse er bygget med øje for miljøet, hvilket inkluderer energieffektive design og anvendelse af genanvendelige materialer, hvor det er muligt.

Kløver Fritidshuse – Djurs Byg ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-