LILJE-HUSET A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Byg dit nye sommerhus med Lilje-huset A/S

Gennem de sidste 50 år har Lilje-huset A/S opført kvalitetshuse langs de danske kyster. Det er blevet til mere end 4400 sommerhuse og en utallige gode minder hos kunderne. Hos Lilje-huset A/S kommer du trygt og sikkert gennem hele byggeriet – du får faste kontaktpersoner og ét fast tømrerhold, der bygger dit nye sommerhus.

Besøg vores hjemmeside og opdag hvor grundige vi er. Her er det nøje beskrevet materialelister til dit nye sommerhus. Her er også en masse inspiration at hente fra de mange billeder af opførte sommerhuse.

Se priser og bestil kataloger på lilje-huset.dk eller klik besøg hjemmeside.

NØGLEKLART SOMMERHUS
Skal dit nye sommerhus bare være klar til at flytte ind i? Så skal du vælge den nøgleklare leverance, hvor vi klarer alt det hårde arbejde for dig, inkl. samtlige delentrepriser som udførligt beskrevet i materialebeskrivelsen og udstyrslisten.

MEDBYG
Har du hænderne skruet rigtigt på og gerne vil sætte dit eget præg, er der penge at spare. Som Medbygger skal du selv klare en del af tømrer-og snedkeerarbejder, malerarbejdet samt murerarbejdet, mens vi stadig udfører de øvrige delentrepriser.

SUPER MEDBYG
Rækker dine evner og muligheder endnu længere er der som SuperMedbygger endnu mere at spare. Foruden Medbygarbejdet skal du også varetage delentrepriser som fundament, VVS, el og hvidevarer samt levering af inventar.

Trustpilot anmeldelser
4.6/5
27 anmeldelser

Nordsø Eksklusiv

Nordsø Eksklusiv Romantik

Nordsø Basis

Kampagnemodeller

Arkitekttegnet

Udstillingshuse / Åbent hus

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-