Energioptimeret byggeri til markedets mest attraktive priser

I 1995 satte Preben Jørgensen foden under eget bord i byggefirmaet Preben Jørgensen Huse A/S. Siden dengang har virksomheden bygget over 4000 enfamiliehuse i og omkring trekantsområdet. Preben Jørgensen Huse opfører energioptimeret byggeri i høj kvalitet til marke-dets mest attraktive priser. Det lader sig gøre med fokus på faglighed, ordentlig rådgivning og faste håndplukkede ansatte og leverandører.

Faglig kvalitet – lige fra første samtale til rejsegildet
Byggefirmaets kerneværdier er ærlighed, åbenhed, tillid og respekt. Du får klart svar på alle spørgsmål, så du kan være tryg ved, at byggeprocessen er i gode hænder. Men som bygmester Preben Jørgensen siger: ”Vores værdier er ikke noget, vi går og snakker om. Vi kender alle sammen hinanden i virksomheden. Så vi ved, at hvis vi ikke har respekt for hinanden i dagligdagen, vil samarbejdet ikke fungere i længden”.

Dygtige faste medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer kundetilfredshed
Gennem årene har Preben Jørgensen Huse oparbejdet et godt ry hos kunderne og i branchen. Det ry værnes der om i det daglige arbejde. Derfor håndplukkes både ansatte og samarbejdspartnere. Der er fokus på medar-bejdertrivsel i hverdagen, ligesom byggefirmaet kun samarbejder med stabile, troværdige leverandører. Det sikrer kunderne en ensartet høj byggekvalitet.

Energioptimeret byggeri sparer kunder penge – og skåner miljøet
I dag stiller myndighederne krav om energioptimering af nybyggeri. Virksomhedens erfarne byggerådgi-vere hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Derfor kan du være tryg ved, at dit hus overholder lovkravene – og samtidig opnår du en lavere energi-regning og miljøbelastning. Energioptimeret byggeri til markedets mest attraktive priser.

Energieffektive og komfortable boliger
Preben Jørgensen Huse opfører mange fuldmurede huse med murstensvægge. Mursten absorberer varme, når temperaturen er høj – og afgiver varme, når det er køligt. Til passiv- og lavenergihuse anvendes der tegl indvendigt. Begge valg sikrer godt indeklima, en behagelig og jævn temperatur og en lavere energiregning.

Preben Jørgensen Huse A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-