Aduro

https://www.youtube.com/watch?v=qywF99OC0wI

Aduro udvikler, fremstiller og markedsfører brændeovne, pilleovne og hybridovne i moderne dansk design. Vi har gennem en årrække specialiseret os i udviklingen af højteknologiske ovne med de mest moderne og avancerede forbrændingsprincipper. Vi går ikke på kompromis med produktkvaliteten og søger altid at forene det tekniske og æstetiske med forbrugernes krav til brugervenlighed. Der er installeret mere end 400.000 Aduro brændeovne i Europa.

Aduro er en sund og solid virksomhed som i mange år har leveret gode resultater, og derfor er vi blevet kåret som Gazelle intet mindre end fem gange.

Aduro og miljøet
Alle vores brændeovne er designet af danske arkitekter, hvis fornemste opgave har været at skabe moderne og miljøvenlige brændeovne til attraktive priser. Hensynet til miljøet vejer tungt på vægtskålen og derfor bærer størstedelen af vores ovne Svanemærket. Denne miljøcertificering stiller blandt andet krav til partikeludslip (<2 g partikler pr. kg træ), virkningsgrad og ansvarlig produktion. De miljømæssige egenskaber er i verdensklasse, og produkterne er lette at betjene.

Det er dog altid op til forbrugeren at sikre en miljøvenlig forbrænding ved at fyre korrekt. Ved korrekt fyring med træ er en Aduro-ovn en CO2 neutral varmekilde – i gennemsnit sparer hver brændeovn årligt miljøet for udledning af ca. 4 tons CO2. Rent brændende brændeovne giver vedvarende energi, og de er et glimrende supplement til andre energiformer.

Kvalitet til attraktive priser
I Danmark og ligeledes på eksportmarkederne har Aduro slået sit navn fast som leverandør af kvalitetsovne i et enkelt og stilrent design. Effektivitet og omkostningsbevidsthed i hele værdikæden fra produktion til forbruger sikrer forbrugeren den gode kvalitet til en favorabel pris. Vi arbejder til stadighed på at udvikle nye brændeovne, der tilgodeser forbrugernes krav til udformning og funktion.

ADURO A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

ADURO A/S

Brændeovnsbrochure 2020/2021

Få inspiration til en ny brændeovn i din nye hjem gennem Aduro kataloget

Aduro brændeovn

Asgård brændeovn

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-