Skjern udestuer - Uderum i topkvalitet. Et frirum til drømme

Hos Ahlnor har vi mere end 15 års erfaring med at designe, udvikle og producere pavilloner i høj kvalitet til mange forskellige formål. At alle vores pavilloner bygges på vores egen fabrik i Christiansfeld er Jeres garanti for en høj kvalitet i alle dele af produktionen.

Vi har et omfattende modelprogram med et stort udvalg af modeller og mulighed for individuel tilpasning kan vi matche alle ønsker og behov. Vores pavilloner produceres efter ordre, og som kunde har I derfor stor medbestemmelse og mulighed for at få skræddersyet Jeres ­pavillon, så den passer præcis til Jeres behov.

Højt serviceniveau
Vi sætter altid en ære i at yde en god kundeservice i alle dele af forløbet, og vi tilbyder for eksempel en totalløsning med levering og opsætning af den færdige pavillon mod en fornuftig merpris.

5 års produktgaranti
Vores pavilloner og tilbehør er dækket af 5 års produkt-garanti, som dækker produktions- og materialefejl.

Levering
Vi leverer typisk direkte til Jeres adresse med en af vores egne biler, men I har også mulighed for selv at hente Jeres pavillon på vores fabrik i Christiansfeld.

Betaling

Hos Ahlnor stoler vi på vores kunder, derfor ingen forudbetaling og vi afregner først når arbejdet er udført. Ahlnor tilbyder desuden finansiering uden omkostninger med 30% i udbetaling og restbeløb op til 24 måneder rentefrit.

Et orangeri kan bruges næsten året rundt, idet tag og facade er udført i termoglas, der gør at det også kan anvendes som en fritstående vinterhave. Det er også muligt at vælge polycarbonat istedet for termoruder. Elruder giver mulighed for optimal ventilation. De brede ingangsdøre gør havearbejdet nemt – dørene fåes både som skyde-, sving- eller opdelte døre. Et orangeri kan udstyres med mange store planter, lækre møbler, udekøkken, hængekøje, springvand mm. Det er en bygning der giver stor livskvalitet. Ahlnor er et af de få firmaer i Danmark, der bygger orangerier efter ønske og mål og de kan fås med store opluk.

Traditionen med orangerier stammer helt tilbage til 1700-tallet, hvor den europæiske adlen opsatte orangerier på deres store godser og herregårde. Især englænderne dyrkede interessen for eksotiske planter og blomster. I 1800-tallet kom orangerierne til Danmark, hvor det naturligvis også kun var forbeholdt de rige og adelige. I dag har alle mulighed for at bygge et orangeri i haven og nyde de mange fordele. Et orangerier er et sted hvor eksotiske planter med behov for et varmt klima kan trives året rundt. Her kan I f.eks. indrette Jer med citrusplanter, oliventræer og et væld af skønne blomster. Er man glad for planter og natur, er et orangeri den perfekte løsning.

Et orangeri er typisk højere og størrere end et traditionelt drivhus og kan have flere rum. Der er plads til at mindre træer kan vokse op.
Store døre, som giver mulighed for at flytte store planter og mindre træer ind og ud af orangeriet.

Ahlnor – Skjern Udestuer IVS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Ahlnor – Skjern Udestuer IVS

Ahlnor katalog 2019

Få inspiration i Ahlnors katalog

Pavilloner i vedligeholdelse plast

Orangeri

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-