ALUX A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Alux

Alux er en dansk servicevirksomhed, som specialiserer sig i komplette løsninger inden for solafskærmning, mekanisk tyveri- og brandsikring i Danmark og de nærmeste nabolande. Siden 1992 har Alux arbejdet målrettet på at sikre tryghed og velvære for mennesker igennem et af Nordens største og bedste produktsortimenter. Dette kalder vi for Sun & Safe Systems.

Alux er specialister i komplette løsninger til solafskærmning, mekanisk tyverisikring og brandsikring. Som garanti for markedets bedste service og kvalitet er vores produkter certificeret til de højeste europæiske standarder. Vi leverer og monterer vores løsninger i hele landet. Vi projekterer solafskærmning og sikring i enhver målestok, og alt skræddersyes til hver enkelt opgave. Reparation og service af løsningerne tilbyder vi også.

Alux udfører reparation og service på solafskærmning, tyverisikring og brandsikring. Det kan fx være markiser, solscreens, parasoller, rullegitre, jalousiskabe, brandgardiner og brandjalousier. Vi er eksperter i egne produkter, men du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel og prisestimat på reparation og service uanset fabrikat.

Hos Alux har du flere muligheder. Opstår der et problem med et rullegitter eller en markise, laver vi sammen med dig en aftale om udbedring. Vi kan i de fleste tilfælde rykke ud til akutte problemer og løse dem samme dag eller inden for få timer. Ikke-akutte problemer løses efter aftale, så udbedringen kan foregå, når det passer dig bedst.

Du kan også vælge at tegne en serviceaftale, således der udføres service med jævne mellemrum, og således du hurtigt kan få hjælp hele døgnet, når det er nødvendigt. En serviceaftale kan indeholde forskellige punkter afhængigt af behovet, og det kan økonomisk set være en fordel at tegne en sådan, fx ved et rullegitter i en butik, hvor det er vigtigt, at gitteret fungerer hver dag, for at butikken kan åbne. Jævnlig service af sådanne løsninger kan spare dig for dyre reparationer senere.

Trustpilot anmeldelser
/5

Markiser

Parasoller

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-