Ikast Betonvarefabrik A/S (IBF)

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

IBF

IBF er specialister i beton – til alle formål. Vi er på forkant med tiden, når det gælder udviklingen af nye produkter og løsninger. Det gælder både kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi leverer løsninger til den danske byggebranche og siden grundlæggelsen i 1960 har IBF været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige.

Der er næsten ikke det sted i landet, hvor man ikke kan se resultaterne af et samarbejde med IBF. IBF er ”Beton til Tiden”. Og tiden er et vigtigt element i alt hvad vi foretager os. Både fortiden, nutiden og fremtiden. Vi bygger vores ekspertise på en godt fundament af viden. Vi løser komplekse opgaver ud fra tidens behov – og tænker ud i fremtiden. Vi respekterer, at tiden er afgørende for de fleste byggeprojekter – fra rettidig rådgivning til rettidig levering. Beton er et godt valg – til enhver tid. Det er stærkt og bæredygtigt.

I årene efter murens fald så man i IBF på mulighederne for afsætning af betonprodukter i det tidligere Østtyskland og Polen. IBF opkøbte i 1992 en betonvarefabrik i polske Boleslawiec, som ligger forholdsvis tæt på grænsen til Tyskland og muliggjorde dermed eksport til det tyske marked. En tagstensfabrik fra Danmark blev monteret på fabrikken tillige med et nyt produktionsanlæg til belægningssten.

Udviklingen skulle imidlertid vise, at man faktisk kunne afsætte produktionen i Polen, og der blev ikke behov for eksport. I stedet blev et nyt marked skabt, og dette var starten til IBF’s engagement i Polen, og som med årene er blevet udbygget med en fabrik i Torun, endnu en i Radomsko samt fem færdigbetonstationer.

Trustpilot anmeldelser
/5

Kataloger / Brochurer

Ikast Betonvarefabrik A/S (IBF)

IBF Belægning – Katalog

IBF katalog

Fliser

Tagsten

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-