Bedre Bad- & Bedre Energi Center

Badudstillingen i Bedre Bad – Bedre Energi Center er Danmarks største og tilmed placeret i Danmarks største udstilling for byggeri, Huset Middelfart. Så kig forbi badudstillingen, når du samler inspiration til din bolig.

Når vi siger Middelfart, tænker du sandsynligvis ikke verdens navle som det allerførste. Det er okay, vi forstår. Byen er for de fleste noget, der passeres i larmende tavshed, hvis man krydser Lillebælt. Men når det handler om inspiration til badeværelset, så tør vi godt råbe, at Middelfart er præcis det: verdens navle.

For her ligger HUSET Middelfart, Danmarks største byggeudstilling. Og i ”HUSET” finder du Bedre Bad – Bedre Energi Center, som er landets måske flotteste udstilling med inspiration til drømmebadeværelset.

Oplev de bedste produkter til badeværelset
Du finder 600 m2 med ideer til badeværelset. Vi har opstillede bademiljøer med de nyeste trends og produkter fra branchens største og bedste brands som f.eks. Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, INR, ASPEN, Vola, Unidrain, Viega og Quooker.

Inspirerende bademiljøer
I de flot opstillede bademiljøer kan du opleve produkterne helt tæt på og få et ”hands on” indtryk af, hvordan de vil fungere i hverdagen. Der er lige fra vandhaner og toiletter til badeværelsesmøbler og -tilbehør.

Det er faktisk ret smart – og udstillingens åbningstider starter hver dag fra kl. 10. Find vej til drømmebadeværelset her.

Gratis rådgivning
Endnu smartere er det, at udstillingen er bemandet med ret så dygtige fagfolk, der altid står klar med råd, inspiration og vejledning til badeværelset – og såmænd også energiforbedringer. Du kan endda booke en tid, så du har en badkonsulent helt for dig selv.

BEDRE BAD – BEDRE ENERGI CENTER FYN/JYLLAND APS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-