Centrum Fliser

Centrum Fliser leverer alle typer fliser og klinker, keramiske fliser, granit, marmor, travertin og skifer fliser. Alle fra de bedste italienske og spanske fliseproducenter.

Vi er ligeledes leveringsdygtige i køkkenbordplader og vinduesplader i granit, marmor og travertin, samt skifer sålbænke til billige priser.

Vi er centrum fliser, vi sælger fliser, klinker, granit, marmor, travertin, skifer og teglfliser til både professionelle håndværkere og til private.

Vi forhandler metalfliser, glasfliser og stenpaneler samt meget andet i natursten til inden- og udendørs brug. Vi følger moden indenfor fliser tæt og ved hvad der rør sig indenfor boligindretning og design.

UDSTILLING I MIDDELFART
Centrumfliser har 500 m2 butik og udstilling i Middelfart med tidens trend indenfor fliser, klinker, granit, marmor og skifer. Butikken er indrettet som et showroom i to plan. Og med utraditionelle løsninger især i højden er det lykkedes, at få plads til hele 2500 kvadratmeter fliser og klinker. Her kan du se ideer til dit fliseprojekt hvadenten det er til indgangspartiet, entréen, køkken/alrum badeværelset, bryggerset, ved brændeovnen eller et helt andet sted.

Vi har opbygget miljøer, så du kan få et helhedsindtryk med fliser, møbler og tilbehør.

Det er altid muligt at låne fliseprøver gratis med hjem, således det er muligt at danne sig et indtryk af den samlede løsning.

LAGER MED FLISER OG MURERVÆRKTØJ
Med et lager med plads til flere tusinde kvadratmeter fliser er der stor chance for, at du kan komme hjem med dine fliser samme dag. Er vi ikke lagerførende kan fliserne typisk skaffes indenfor maksimalt 14 dage. Vi lagerfører udover fliser også murerværktøj og diverse flisetilbehør.

CENTRUM FLISER MIDDELFART ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-