Dansani

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet.

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Vores løfte til dig er ”Create your personal space”. Det er en fortælling om muligheder, kreativitet og individualitet. Men det er også en opfordring til dig om at bruge vores produkter på dine præmisser. Vi ser nemlig badeværelset som hjemmets vigtigste rum. Det bliver næsten ikke mere personligt. Det er et rum, som du bruger forbavsende meget tid i hver eneste dag. Derfor synes vi også, at du skal have lov til at lege med din kreativitet, når du indretter dit badeværelse. Det er grunden til, at vi stiller et bredt sortiment til rådighed. Så du kan indrette dig præcis efter rummets størrelse, budget og din personlige stil. For vi laver badeværelser til mennesker, som alle er forskellige. Vi ser badeværelset som dit personlige frirum, og ingen skaber det bedre end dig.

Derfor er vores mission at gøre det nemt og inspirerende at indrette dit badeværelse med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk og med dybe rødder i dansk designtradition.

Dansani er meget mere end blot badeværelsesmøbler. Vores produkter er skabt ud fra et princip, som altid følger med, når du køber Dansani. Princippet handler om, at du ud over smukke og holdbare møbler får nogle helt klare, indbyggede fordele, der er med til at definere vores produkter:

Dansani tilpasser sin strategi efter FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har identificeret fire mål, som gør det muligt for os at bidrage globalt på den mest givende måde, og vi arbejder løbende på flere af målene.

DANSANI A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

DANSANI A/S

Dansani – Katalog

Find inspiration til at skabe dit eget personlige rum med Dansani 2021 katalog

Dansani Match brus

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-