Danske solceller

Solceller til skarpe priser Danske Solceller har mange års erfaring med levering af solceller med batteri til skarpe priser, og vi bestræber os altid på at finde den bedst mulige løsning, som passer til dit hus og dit behov. Vi tilbyder nøglefærdige solcelleanlæg i topkvalitet, som leveres tilsluttet og tilmeldt hos Energistyrelsen.

Alle komponenter, som leveres af Danske Solceller, er lovlige og de overholder alle europæiske standarder som eks. CE mærket og er godkendt til brug i Danmark.

Ved køb af solceller handler det om at vælge det optimale anlæg til dit behov. Årsagen er at du betaler omkring kr 2,38 pr. kWh når du køber el hos dit netselskab, men du får kun udbetalt 32 øre når du sælger en kWh til dit netselskab (elselskab). Det er derfor vigtigt at vi hjælper dig med at finde de solceller om producere den mængde strøm – som du forbruger.

Gode råd: Husk at finde din elregning frem, det er vigtigt for vores rådgivning at vi kender dit forbrug.

Ud over forbruget, er det vigtigt at vi kender den pris du betaler pr. kWh. Elregninger er ofte lidt uoverskuelige, men hvis du dividerer totalbeløbet med forbrug af kWh. har vi et rigtig godt udgangspunkt.

Som tommelfingerregel koster el fra solceller omkring 30 øre pr. kWh og prisen for batteri er ca. 40 øre pr. kWh. dvs. at produktionsprisen for solcellestrøm inkl. batteri er ca. 70 øre pr kWh til sammenligning er elprisen omkring 238 øre pr kWh hos net selskabet, hvilket vil sige en besparelse på 168 øre pr. kWh.

Historisk set er elpriserne (inkl. moms og afgifter) steget med 4,9% p.a. de seneste 30 år. En analyse fra Energistyrelsen indikerer at elpriserne fortsat vil stige betydeligt i de kommende år. I den forbindelse er der vigtigt at understrege at prisen for solcelle strøm på ca. 70 øre pr. kWh er en fast pris de næste 30 år.

Kontakt os i dag – vi tilbyder solceller til skarpe priser og vi ser frem til at høre fra dig.

Danske Solceller ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-