DecoFalme

Med mere end 10 års erfaring er Decoflame ApS én af ??de førende producenter af eksklusive biopejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af Kjell Thomsen.
Decoflames faciliteter – bestående af fabrik, hvor alle pejsene omhyggeligt bliver fremstillet og testet samt et 800kvm stort, indbydende showroom – er beliggende i Vestbjerg, Nordjylland.

Passion
Hos Decoflame er vores passion at udvikle, skabe og designe kvalitets biopejse i samarbejde med vores samarbejdspartnere og kunder.
At være i front og innovative samt hjælpe vores kunder med at realisere deres ønsker om den perfekte biopejse til hygge, liv og stemning.

Vedholdenhed
Vi er vedholdende i vores dedikation til både produkt- og serviceekspertise.
Vi arbejder fokuseret og målrettet på realiseringen af vores ambitioner og nye produkter til vores kunder.

Stolthed
Vi er stolte af at udvikle danske kvalitetsprodukter af høj værdi med sikkerhed for øjet.
At sætte nye standardiseringer indenfor produkternes ydeevne og sidst men ikke mindst: Stolte af at have mere end 10 års erfaring og masser af ekspertviden inhouse.

Samarbejde
I vores udvikling og produktion af produkterne, har vi valgt at arbejde sammen med flere professionelle nordjyske virksomheder.
Derved får vi den ønskede kvalitet af produkterne til vores kunder. Ved at producere nordjyske produkter er Decoflame ligeledes en bæredygtig virksomhed med miljøet som en vigtig parameter.

DECOFLAME ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Elektrisk biopejs

Manuel biopejs

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-