Dinesen Floors

Skræddersyede løsninger i træ siden 1898
I mere end 120 år har vi været drevet af passionen om at skabe skræddersyede løsninger, der rækker ud over det traditionelle.

Med blik for det enkelte træ og det enkelte projekts unikke særpræg skaber vi massive planker til gulve, vægbeklædning, lofter og andre interiørelementer. Vores perspektiv lader træ udgøre hjertet i din indretning – fra intime, personlige rum til store, offentlige og kulturelle rammer.

Bag Dinesen står fjerde generation
Lige siden 1898 har familievirksomheden været drevet med passion for træ og respekt for naturen. Hver eneste dag i fire generationer har livet hos Dinesen drejet sig om træ i den bedste kvalitet og godt håndværk. Respekten for naturen er nedarvet fra fædre til sønner, som alle er vokset op på det gamle savværk og har videreført familiens passion for træ.

Til at begynde med kom efterspørgslen fra lokalområdet – i dag leverer vi gulvplanker til hele verden. Men kernen i familievirksomheden er den samme, som den altid har været. Respekt for træets natur. Kompromisløs kvalitet. Og tæt kontakt med kunderne og andre, der deler vores passion.

Storslåede planker skabes i detaljen
Ud fra et nøje udvalg af træsorter skaber vi en verden af muligheder og sanseoplevelser.

Vi har igennem fire generationer forædlet vores håndværk og tekniske viden om træ, der sætter os i stand til at opnå en helt unik finish.Vi bevarer træets naturlige skønhed og dets rene og kraftfulde udtryk. Knaster får en særlig behandling for at give plankerne karakter og personlighed.

Først når alle detaljer er perfekte, kan vi skabe det ekstraordinære.

Vores ambition er at realisere din vision
Vi omdanner skovens fredfyldte stemning til unikke interiører med samme følelse af afklaret ro. Vores mål er at opfylde din vision, samtidig med at vi bevarer vores høje standard med fokus på detaljen.

Vores team gør alt for at yde dig exceptionel service overalt i verden. Vi understøtter hele processen fra skov til færdigt projekt, og med vores viden guider vi dig sikkert til din valgte destination.

For os er enhver relation unik – fra kunder til partnere og medarbejdere. Sammen kan vi nå nye højder i træ.

DINESEN FLOORS A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Trægulv

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-