Easy-Stone

Alt til udendørs belægning
Belægningsten er et godt valg til din indkørsel eller terrasse, og giver et smukt resultat, som du, hvis du er frisk på et gør-det-selv projekt, selv kan lægge. Hos os finder du også den populære Herregårdssten, der med sine slåede kanter giver et autentisk udseende, som henleder tankerne på naturmaterialerne, der er anvendt til fremstilling af belægningsstenen.

Belægningssten har et mindre format end fliser, hvilket gør dem nemmere at håndtere ved lægning. Belægningssten har også den fordel, at de øger mulighederne for at lave snoede gangstier eller rundinger, som du kan udnytte, hvis ønsker en rund terrasse eller blot ønsker, at belægningen i din have ikke skal være så firkantet. Hos os finder du også et stort farveudvalg, som nemt gør det muligt for dig at tilpasse belægningen til omgivelserne, husets facade og tagets farve. Udover den populære Herregårdssten består vores sortiment af belægningssten også af Bondesten, Nybrosten, SF-Klostersten, Hollændersten og Brosten af beton.

easy-stone

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

easy-stone

Fugekonstruktion af betonsten og fliser

Korrekt udførte fuger mellem betonsten og -fliser har vital betydning for betonbelægningens unikke evne til at optage store trafikbelastninger.

Belægningssten

Fliser

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-