Erfaring med stort – og småt

Et godt råhus er med til at sikre økonomien i dit byggeprojekt. Og alt kvalitetsbyggeri begynder med et godt råhus, som bliver opført med professionel styring og en rationel arbejdsgang. Vælger du EXPAN som råhusleverandør, får du adgang til al vores viden og teknologi, som vi har samlet gennem mange års erfaring med alle former for elementbyggeri.

Vi er eksperter i rationelt byggeri udført med elementer i letbeton og beton. Vi sætter standarden for elementbaseret råhusbyggeri i Danmark, og vi har Danmarks største montagekapacitet.

EXPAN er din sikkerhed for erfaring og knowhow. Vi er eksperter i begge ender af skalaen og har opført alt fra tæt/lavt boligbyggeri til boligblokke på 16 etager. Samtidig er vi særligt stærke ved boligbyggeri midt i byen, når et hul i en tæt husrække skal forvandles til en moderne boligejendom. Denne svære disciplin mestrer vi også – og altid i tæt og tillidsfuldt samarbejde med rådgivere og ingeniører.

Men EXPAN er andet end boliger. Igennem to årtier har vi opført hundredvis af dagligvarebutikker i hele landet – og vi bygger også mange børnehaver, skoler og plejecentre. På begge områder har vi en unik kompetence; hele vejen fra projektering til færdig montage.

Du vil nemlig opleve, at vore dygtige og effektive projektledere gør din byggeproces langt bedre og mere effektiv. Uanset størrelsen på byggeriet får du den rigtige løsning til den rigtige pris.

Expan (CRH Concrete A/S)

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Expan (CRH Concrete A/S)

Parcelhuse

Hjemmet er familiens base. Hér skabes rammerne for et trygt og godt familieliv. Det er derfor vigtigt at vælge sikre og sunde løsninger fra inderst til yderst.

Expan (CRH Concrete A/S)

Indeklima

EXPAN har udarbejdet en brochuren “Byg og bo med et godt indeklima”, hvor du kan få gode råd og vejledning fra en række eksperter.

Betonelementer

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-