Junckers

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv.

Samtidig er vi den eneste gulvproducent i markedet, der kan supplere med et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve. Det betyder, at Junckers altid kan levere en samlet løsning uanset opgavetype.

Vi lægger desuden stor vægt på, at man med Junckers som professionel partner til enhver tid er sikret korrekt teknisk service før under og efter et projekt. Vores erfaring er, at det sikrer den højst mulige kvalitet.

Alle vores trægulve og træplejeprodukter produceres i Danmark, og er derfor udviklet på baggrund af solide danske håndværksmæssige traditioner.

At produkterne produceres lokalt betyder, at vi kan have fokus på individuelle kundeønsker. Den rådgivning og vejledning der ydes, er fra fagpersoner tæt på den daglige produktion, og derfor med særlig ekspertise.

Junckers er repræsenteret i mere end 30 lande via 7 datterselskaber samt et netværk af forhandlere og agenter. Eksport udgør to tredjedele af den samlede omsætning, og produkterne sælges i mere end 45 lande over hele verden.

Siden Junckers Industrier blev grundlagt, har virksomhedens sociale ansvar været en integreret del af den måde, vi driver forretning på.

Vi mener, at det er af afgørende betydning for miljøet, at samfundet som helhed, regeringer og virksomheder samarbejder internationalt om yderligere nedsættelse af energiforbruget, forbrug af fossil energi og CO2-udledning for at undgå at ødelægge det fremtidige klima og vores fælles livsbetingelser.

Junckers tilsluttede sig i 2011 de 10 principper i Global Compact, og har siden da årligt beskrevet fremdriften i arbejdet med de enkelte principper i virksomhedens CSR rapport.

Vores sociale ansvar tager udgangspunkt i vores forretningsprincipper og vores værdier, som til sammen afspejler vores holdning til den adfærd, vi ønsker at vise i vores forretning. Værdierne åbenhed, tillid, respekt og ansvarlighed danner basis for måden, som vi driver vores forretning på og i overensstemmelse med.

Det betyder, at vi udviser respekt for loven, respekt for miljøet, respekt for mennesker og deres rettigheder samt tager ansvar for at minimere vores energiforbrug og sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø med god trivsel for vores medarbejdere. Vores fokus og målsætninger om forbedringer drejer sig derfor om CSR inden for menneskerettigheder og anti-korruption, miljø og energi samt medarbejderforhold.

F. JUNCKERS INDUSTRIER A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Inspiration

Plankegulve

Parketgulv

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-