HVOR DER ER ET VINDUE, HAR VI ET PRODUKT

Fischer blev grundlagt i 1962 og er sammen med de andre selskaber, der danner Fischer Group, en af Skandinaviens førende leverandører af solafskærmning og gardiner.
Fischer tilbyder alle former for ud- og indvendig solafskærmning, gardiner fra højprofilerede brands samt mørklægning.

Vi er leverandør til private kunder og alle typer af boliger samt det professionelle marked, som blandt andet omfatter offentlige institutioner, kontorer, hoteller, uddannelsesinstitutioner samt mindre erhvervsvirksomheder. Vores løsninger udføres i alle skala og er en unik kombination af et højt æstetisk, designmæssigt og teknologisk niveau.

Vi producerer solafskærmning og mørklægning på egen fabrik og har en række fastansatte montører. Vore showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer omkring 30.000 stofprøver af de fineste tekstiler fra Kurage, Designers Guild, Missoni Home, Kvadrat, Kinnasand, JAB, Creation Baumann og mange flere.

Fischers medarbejdere besidder en omfattende ekspertise inden for både indvendig og udvendig solafskærmning, gardiner, mørklægning og automatik, og vi står altid til rådighed med uforpligtende opmåling, vejledning og tilbud.

Vi tilstræber at opretholde en god balance mellem strenge kvalitetsstandarder, miljøhensyn og virksomhedens økonomi. Derfor udvikler og producerer vi produkter af de bedste materialer, der sikrer lang holdbarhed, samtidig med at vi løbende arbejder på at mindske vores påvirkning af miljøet.

Vi tror på, at verden er dynamisk og sætter derfor en ære i uophørligt at udvikle virksomhedens samlede kompetencer og vidensniveau. Vi har højt til loftet, respekt for hinanden og plads til de mennesker, vi er.

Blandt kunderne er Fischer kendt som en ærlig og reel virksomhed med orden i eget hus, en samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger og serviceydelser på højt niveau.

Hver gang.

FISCHER DANMARK A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Gardiner

Lamelgardiner

Persienner

Referencer

Udstillingshuse / Åbent hus

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-