Flisestudiet

Vi kan tilbyde dig kvalitetsbevidste keramiske klinker, som kan tilføre dit næste bolig- / renoveringsprojekt, uanset karakter, ingredienser såsom kreativitet, frækhed, individualitet.

Det er alt sammen krydret med unikke udtryk som er trendy, friske, futuriske, sprælske, rå, rustikke, klassiske, tidløse, minimalistiske, specielle, smukke, neutrale, standart, elegante og charmerende.

Flisestudiet garanterer dig de rigtige priser samt mange gode tilbud på gulvklinker og vægfliser.

Vi importer granitfliser, marmorfliser, skifer, mosaikfliser og marmorbordplader direkte fra hele Europa uden fordyrende mellemled.

Ligeledes forhandler vi fliseklæber, billig fliselim, flisefuge og værktøjer som fliseskærer til udlejning.

Vi har mange års erfaring fra branchen, og kan derfor give dig råd og vejledning hvad end det drejer sig om rengøring, vedligeholdelse, slidstyrke, lægning eller opsætning af skiferfliser og glasfliser.

Så kig forbi vores store flisecenter / butik i Århus næste gang du mangler nytænkning / inspiration til indretning af bad / badeværelset eller køkkenet og få de rigtige badeværelsesfliser og køkkenfliser med hjem.

Når du søger det naturlige beton look , som grundlaget for gulv designet til bunden i jeres bolig, kan det med sit delvise enkelt, overskuelige og minimalistisk udtryk give en god kontrast for dem, der ønsker at indrette og omgive sig med kulørt interiør og samleobjekter i deres bolig.

Den minimalistiskhed som også findes i beton lokket kan også understøtte en stil hvor der ønskes rene former og ukomplicerede løsning, idet gulv klinkerne kan være med til at skabe en ro i rummene, alt efter om man skal have diskrete eller mindre diskrete rå og slidte look i ens gulv eller væg.

FLISESTUDIET A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Inspiration | Badeværelse

Inspiration | Soveværelse

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-