Art Deco Fire

Hos Art deco Fire har vi et rigtig stort udvalg af flotte, avancerede biopejse. Skal du bruge en lille fiks sag som bare skal sættes op eller måske en stor og ekstra teknisk biopejs? Vi har lige den rette biopejs til dig!

Vi får vores biopejse primært fra to forskellige producenter. Begge producenter holder til i Polen. Planika Fires, som leverer super flotte og teknisk avancerede biopejse. Kratki, endnu et polsk firma, disse leverer unikke biopejse til ethvert behov. Biopejsene er simple og lige til at sætte op.

Hos Art Deco Fire får du flotte biopejse til indendørs og udendørs brug. Biopejsen skaber hygge og stemning med sine autentiske flammer. Flammernes hypnotiserende dans og den lune varme giver noget helt særligt, som stearinlys og centralvarme bare ikke kan efterligne. I mange moderne hjem er der hverken plads eller mulighed for at have et gammeldags ildsted med skorsten.

En biopejs kræver hverken meget plads eller aftræk, så den kan placeres i næsten alle boliger, så du kan nyde varmen og hyggen. På siden her kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge en biopejs.

GASPEJSEBUTIKKEN APS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Inspiration

Elpejs

Indendørs biopejs

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-