Geberit

EUROPÆISK MARKEDSLEDER INDEN FOR SANITETSPRODUKTER

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne.

Produktionskapaciteten omfatter 29 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,1 mia. CHF i 2019. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Bæredygtighed har gennem årtier været en del af vores identitet. Det betaler sig – både for miljøet, virksomheden, kunderne og partnerne, medarbejderne og aktionærerne.

Miljøvenlig, ressourcebesparende og holdbare produkter og løsninger, der fokuserer på grøn bebyggelse, samt produktionsprocesser, der minimerer vand og energiomkostninger, har været en del af Geberits hovedfokus i mange år. Ansvarsbevidst uddannelse, sociale projekter og et fokus på socialt ansvar for vigtige emner er også fokus hos Geberit. Det viser, hvordan bæredygtig tænkning og handling har en betydning for alle apekter af vores hverdag.

GEBERIT A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

GEBERIT A/S

Geberit Aquaclean Douchetoilettbrochure

Geberit Aquaclean Douchetoilettbrochure

Badeværelsesserier

Badeværelsesprodukter

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-