Gyproc | Saint-Gobain Denmark A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Fokus på et godt indeklima og komfort.

Gyproc tilbyder kompetencer og løsninger til indervægge, lofter og facader med fokus på et godt miljø og velvære for mennesker. Vores systemer opfylder de funktionelle krav til bygningens lydisolering, akustik, brandbeskyttelse og holdbarhed og er baseret på gips og stål, som er 100% genanvendeligt.

Leverer indendørs komfort for mennesker

Vores ambition er at levere innovative, økonomiske og bæredygtige løsninger, der bidrager til et godt indeklima for mennesker. Vi støtter vores kunder med kompetence og løsninger fra de tidlige faser af byggeprocessen til det færdige byggeri.

Optimering af bygningens kvalitet og økonomi

Vores letbyggeri systemer er innovative løsninger, der opfylder de funktionelle krav til bygningens lydisolering, akustik, brandbeskyttelse, fugtbeskyttelse og holdbarhed. Med vores viden kan vi hjælpe med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed.

Lydisolerende og rumakustiske løsninger

Hos Gyproc har vi specialiseret os inden for lydisolerende løsninger. Ved at kombinere vores gipsplader med komplementerende produkter i vægge, lofter og etageadskillelser, kan næsten alle ønskede niveauer af lydisolation opfyldes.

Bæredygtighed

Som en førende innovatør, producent og leverandør har vi stort fokus på at tilbyde miljøvenlige løsninger – nu og i fremtiden. Vores systemer er baseret på gips og stål, som er fuldt genanvendeligt. Gips er et naturprodukt og recirkuleret gips genbruges til nye produkter. Gips indeholder ingen farlige komponenter eller emissioner, og er et materiale der gør det muligt at bygge lette og fleksible konstruktioner.

Innovation

I løbet af årene har vi lanceret mange innovative løsninger. Og vi vil fortsætte med at udvikle og tilbyde bæredygtige innovationer og løsninger til markedet med fokus på at skabe værdi for kunden og slutbrugeren.

Produktion i verdensklasse

Vores produktionsstyringssystem og World Class Manufacturing programme (WCM) sikrer et højt niveau af sikkerhed, kvalitet, produktivitet og bæredygtighed i vores produktion.

En del af Saint-Gobain Group

Gyproc er en del af den internationale Saint-Gobain Group, grundlagt i Frankrig i 1665. Saint-Gobain har ca. 170.000 ansatte i 67 lande. Saint-Gobain designer, producerer og distribuerer materialer og løsninger, der er nøgle ingredienser i den enkeltes velfærd og fremtiden for os alle. De kan findes overalt i vores leverum og daglige liv: i bygninger, transport, infrastruktur og i mange industrielle applikationer. De bidrager til komfort, ydeevne og sikkerhed, samtidig med at de adresserer udfordringerne for bæredygtig konstruktion, ressourceeffektivitet og klimaændringer.

Saint-Gobain ejer varemærket Gyproc®.

Trustpilot anmeldelser
/5

Kataloger / Brochurer

Gyproc | Saint-Gobain Denmark A/S

Privatakustik – God akustik i hjemmet

God lydkomfort er enormt vigtigt i
privat byggeri.

Gyproc | Saint-Gobain Denmark A/S

Gyproc produktkatalog

Her finder du oversigten over alle vores produkter

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-