Hansgrohe

Moderne design og forfriskende kvalitetsprodukter

Hvis du elsker smukt design i badeværelse og køkken og sætter pris på topkvalitet, er du kommet til det rette sted. Premiumprodukter til brusebad, badeværelse og køkken får du i overflod hos hansgrohe. Hvad passer til dig? Lær vores sortiment at kende: vandhaner til håndvaske, armaturer til brusere og kar. Brusere som håndbrusere, hovedbrusere og brusehoveder, Showerpipes og brusesystemer. Køkkenprodukter som køkkenarmaturer og køkkenvaske.

Førsteklasses kvalitet og design

Lad dig inspirere af vores lidenskab for elementet vand! Hos hansgrohe gør vi alt for at gøre dit møde med vand både skønnere og mere sanseligt. Vi ved om nogen, hvor tilfredsstillende brusebadet, karbadet eller opvaske-tjansen bliver, når det sanselige design forkæler både øjne og krop, ligger godt i hånden og vækker sanserne til live. hansgrohe har afprøvet over 12.000 kombinationer af vandhaner og håndvaske for at finde netop de løsninger, der får alt til at gå op i en højere enhed ved håndvasken.

Hansgrohes danske hovedkontor ligger i Hasselager, 10 km syd for Aarhus. Det blev grundlagt i 1987 og har dermed fejret sit 30-års jubilæum i Danmark. Hansgrohe Danmark har 27 medarbejdere der beskæftiger sig med salg, marketing, økonomi og it. I forbindelse med kontoret ligger også et stort showroom, hvor du kan se et bredt udvalg af produkterne fra hansgrohe og designmærket AXOR.

Hansgrohe A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Hansgrohe A/S

Hansgrohes samlede katalog

Her finder du alle brusere og vandhaner foruden tilbehør til bad og køkken. Og interessant information om virksomheden, dens premiumprodukter og teknologier.

Inspiration

Armaturer

Termostater

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-