Hanstholm Køkken

Det hele starter i 1968, hvor vores første køkken bliver samlet i et snedkeri på havnen i Hanstholm. Selvom rammerne er mere beskedne, er ambitionen den samme, som den er i dag: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af.

Egentlig kan det ikke være så meget anderledes. For vi er præget af vores omgivelser og de dyder, der knytter sig til dem. Det ægte, det ærlige og det holdbare. Det betyder, at kunderne må finde sig i en række unikke detaljer. Som svalehalesamling af skuffer i træ. Malet træ, der lakeres op til fire gange. Finger- tappede samlinger. Skuffer med stålskinner og rigtige stålkuglelejer.

I takt med at flere og flere får trukket ud i de håndsamlede skuf- fer og mærker de tykke bordplader, stiger efterspørgslen på et køkken fra Hanstholm. Nye modeller kommer til, og med årene finder vi ud af, at vores gode håndværk og individuelle løsninger også er efterspurgte i badeværelset og resten af hjemmet.

I 1984 flytter vi og skifter Hanstholm og Vesterhavets vildskab ud med vores nuværende domicil i Vildsund, syd for Thisted ved Limfjorden. Ikke længere væk end at vi tydeligt kan huske, hvor vi kommer fra. Ellers skal vores snedkere nok huske os på det.

For vi er stolte over vores arbejde. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på at du er meget langt fra standardkøkkener og hurtige løsninger. Samtidig bliver du også mindet om, at du bør udvise samme omhu og respekt for kvaliteten af råvarerne, når du og familien slår jer løs bag gryderne.

For et køkken fra Hanstholm Køkken er lavet til at blive brugt. Både når der skal laves fin mad til gæsterne, og når hverdagen kalder på en hurtig spaghetti bolognese. Det er i køkkenet, at livet leves – derfor giver det jo ekstra god mening at gøre tingene ordentligt.

I dag har vi butikker over hele landet, hvor du kan se og røre ved vores køkkener og elementer til hjemmet. Her kan du også høre mere om, hvordan din køkkendrøm kan få solide ben at stå på. Når den kommer i hænderne på folk, der har over 50 års erfaring med unikt køkkenhåndværk.

HANSTHOLM KØKKEN A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Køkken

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-