God kvalitet er ikke frås – det er sund fornuft

Køber du en hjemmebiograf eller et stereoanlæg, er det ikke blot et køb, men en investering. Én hele familien kan nyde godt af i mange år ud i fremtiden. Dog er det vigtigt at tænke på kvaliteten. Du vælger heller ikke den første og billigste bil, du ser, men overvejer investeringen i lidt tid – det bør du også gøre, når det kommer til billede og lyd.

Billede og lyd er det eneste, vi har fokus på i Hi-fi Klubben. Her er ingen hvidevarer eller køkkenmaskiner til at forvirre dig. Salgstricks er heller ikke vores kop te. Selvom mange fylder reklameaviserne med alskens tilbudsfeber og nye rabatter uge efter uge, holder vi også til at fokusere på produktets kvalitet – det er sund fornuft. Og det bliver langt lettere for dig at vælge rigtigt, når støjen af gule, røde og grønne priser er væk.

Rigtig stereo og hjemmebio til den rigtige pris

Vi har fysiske butikker i både Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og Norge. Hele 95 af slagsen – og også onlinebutik i hvert af disse lande. Det gør os til Europas førende – og faktisk største specialkæde – inden for HiFi af høj kvalitet. Vi fører et utrolig bredt udvalg indenfor hjemmebio og stereo af testvindende kvalitet og gør det dermed nemt for dig at spotte den optimale løsning til den helt ideelle pris. Er der noget, vi ikke har? Så er det ringe discountprodukter. Dem finder du aldrig hos os – da de er spild af både vores tid og dine penge. Vi har overladt alt, der hedder discount, til de kæder der vil være bekendt at sælge det til dig.

Som de specialister vi er, ved vi godt, at vores kunder har deres egne personlige behov og smag. Derfor lever vi ikke for at sælge kvantitet, men kvalitet. Alle varer i vores sortiment er nøje udvalgt. Netop for at kunne realisere drømmen for dig, der vil høre rock eller klassisk, indrette med store gulvhøjtalere eller en meget elegant lydløsning, shoppe til budget eller forkæle dig selv med et gennemført high-end anlæg. Enhver medarbejder i HiFi Klubben er passioneret omkring at finde den helt perfekte løsning til dine behov – og det behøver ikke være den dyreste.

Testvindende kvalitet

Alle vores produkter bliver testet, og vi sammenligner også med dem, som vores konkurrenter forhandler rundt i verdenen. Det ender ofte med en testvinder i HiFi Klubben – selv i sammenligning med endnu dyrere produkter.

Er du ikke helt overbevist, om det vi fortæller? Du kan få troen på os, hvis du følger med i fagpressen eller ser nærmere på de henvisninger til tests, som rigtig mange af vores produkter er mærket med. Læs mere om hvordan vi har klaret os – efter eksperternes ord, ikke vores. God læsning!

Hør før du handler – også uden for åbningstiden

Vi har udstyret alle vores butikker med et lytterum. Her kan du høre, se nærmere på og bedømme produkterne fra HiFi Klubben i dit helt eget tempo. Der er ingen støj fra kald over kunderadioen eller kunder der tester køkkenmaskiner. Du kan sammenligne to forskellige højtalere helt for dig selv. Vi står naturligvis til rådighed og demonstrerer så mange anlæg, som du ønsker. Ingen problem – det er din investering, som du skal være glad for i mange år.

Er du ikke fan af at stå i kø? Vi laver gerne en demonstration, helt personligt bare for dig – endda uden for normale åbningstider. Dit drømmeanlæg står klar i butikken, og vores medarbejdere står til rådighed til at vejlede dig om alle dets egenskaber.

HiFi Klubben A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

HiFi Klubben A/S

Live like a listener

Der kan være mange gode grunde til at få lavet en
indbygningsløsning i huset eller lejligheden. Du kan
få mere lyd på mindre plads, du får mere frihed i din
indretning, og løsningen kan laves super elegant.

Usynlig Lyd - Løsninger

Forstærkere

Indbygningshøjttalere

Surround-receivere

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-