Idealcombi

Idealcombi udvikler, fremstiller og sælger vinduer og døre i træ/aluminium
Hos os er “godt nok” aldrig godt nok. Gang på gang har vi fundet nye løsninger i vores stræben efter det perfekte vindue.

Vores vinduer udvikles, testes og produceres på vores fabrik i Hurup, Thy

Som en af Danmarks største og mest velkonsoliderede vinduesproducenter leverer vi et bredt sortiment af kundetilpassede produkter i høj kvalitet til ind- og udland.

Vi er i dag 550 medarbejdere i Hurup, Aarhus, København, London og Dublin.

I det vindblæste Thy er det ikke nok at et vindue kan lukke lys ind i dit hjem. I en stiv kuling fra vest er det vigtigt at både vinduer og døre isolerer rigtig godt og at de er vindtætte. Begge danner rammen om Idealcombi’s dagligdag, og vi tilstræber hver dag at udvikle og producere markedets bedste vinduer og døre. Men vinduer og døre er meget mere end det.

Det skal være enkelt at være kunde hos Idealcombi. Kvalitet er omdrejningspunktet for alt, vi arbejder med, og er det begreb, vi ønsker skal være kendetegnende for vores arbejdsprocesser, materialer, rådgivning, produkter og levering. Vi ønsker, vores kunder skal kende os som en troværdig og ligeværdig samarbejdspartner, og vi gør vores bedste for at tilbyde de bedste produkter samt den bedste rådgivning. Ganske enkelt.

Idealcombi har en klar målsætning om, at vores produkters indvendige og udvendige design til enhver tid vil være i overensstemmelse med bygningens historiske eller moderne arkitektur. Vi tilstræber at skabe så bred en vifte af design i valg og muligheder, at vi kan matche ethvert projekt lige fra landlige bindingsværkshuse til det moderne byggeri ved havnefronten.

IDEALCOMBI A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

IDEALCOMBI A/S

Inspirationskatalog

Den lille hurtige, der i billeder og tekst fortæller kort om vores produktserier og de mange fordele, man opnår med Idealcombi’s vinduer og døre.

Vinduer

Døre

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-