iLOQ

iLOQ giver dig intelligent aflåsning og sikker adgang til bygninger og områder, der bruges dagligt, og imødekommer industri-, forsynings- og infrastruktursektorens behov med mobile og digitale løsninger inden for effektiv adgangsdeling og -styring. Vi er branchens førende innovatorer med en stærk portefølje af sikre og bæredygtige produkter, der er designet til at gøre livet lettere.

iLOQ Ltd. er et finsk firma, som transformerer mekanisk aflåsning til digital adgangskontrol. iLOQ leverer selvdreven digital aflåsning og adgangskontrol, som revolutionerer industrien for låsesystemer, ligesom digitale kameraer transformerede fotografering. iLOQ løsningerne er baseret på teknologier udviklet og patenteret af os, som muliggør elektronisk aflåsning uden batterier og kabler.

I overensstemmelse med vores miljøprogram, søger vi at bevare naturressourcer og miljø. For eksempel maksimerer vi genbrugeligheden af vores produkter, minimerer batteriaffald, favoriserer genanvendelig emballage og reducerer behovet for vedligeholdelsesrelaterede rejser ved at udvikle avancerede fjernbetjeningstjenester. Vi investerer også i genbrug af brugte produkter.

Da vores låse og nøgler er fuldt om programmerbare, kan de returneres til deres fabrikstilstand og genbruges i et andet system. De fleste af vores indpakningsmaterialer kan genanvendes. Låsecylindre, nøgler, beslag, monteringsmaterialer og drejegreb kan også genbruges som metalaffald.

iLOQ udstyr, der indeholder elektronik eller kredsløb, såsom Netbridge, nøgleafbrydere, relækort og nøglelæsere, skal indleveres til elektrisk og elektronisk affaldsindsamlingssted for genbrug.

iLOQ Danmark ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

iLOQ S5 produkter

iLOQ S10 produkter

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-