Inua ApS

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Inua wellness

INUA er en wellness virksomhed, der er engageret i at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for at føre et sundt og tilfredsstillende liv. Wellness er for os grundpillen i livskvalitet – en bevidst selvudvikling. Vi ønsker at inspirere dig til at tage dit helbred og livsglæde i egen hånd og skabe en livsstil med wellness.

INUA er skabt af Gabriella Boalth Csanádi (Ph.D), som trækker på erfaringer fra sin uddannelse i antropologi. I over femten år har Gabriella studeret og forsket i traditionel medicin i forskellige kulturer verden over. Hun har boet i fem lande og har en umættelig nysgerrighed over for sundhed og velvære. Som del af hendes Ph.D studie på Wien Universitetet har hun medvirket i utrolige, helbredende ritualer i Brasilien og fulgt bemærkelsesværdige naturlæger med stor visdom i helbredelse. Det er netop Gabriellas lidenskab for at dele denne indsigt i de naturlige terapiformer, der har givet anledning til skabelsen af INUA.

INUA er en stolt europæisk familieforretning. Virksomhedens udvikling ledes også af Gabriellas mand Martin Boalth, der er uddannet inden for produktionsteknik, og hendes bror Roland Csanádi, som er indehaveren af INUA saunafabrikken i Ungarn.

Vores firma har mere end femten års erfaring indenfor den europæiske sauna-industri. Dagen i dag er vi stolte af, at være en europæisk familievirksomhed, der fremstiller wellness faciliteter af høj kvalitet.

Alle produktdele er unikke og produceret udefra etiske og økologiske forbehold. Vores INUA saunaer tilgængelige i Tyskland, Schweiz, Østrig, Ungarn og i Danmark. Helse-og fitness centre optræder ligeledes i vor kundekreds, ligesom private købere, der ønsker skræddersyede løsninger til hjemmet eller ferien.

Vores produktsortiment inkluderer håndlavede saunaer af høj kvalitet, infrarøde kabiner, dampsaunaer, salt-kabiner samt kombinerede wellness-faciliteter, der imødegår vores kunders personlige ønsker og behov. Vi holder løbende et vågent øje med markedet, for at kunne forsikre en avanceret teknologi, som er på forkant med aktuel medicinsk forskning. Vor mål er at tilbyde de mest moderne og fremskredne produkter til moderne hjem og wellness-centre.

Dagen i dag er vi stolte af, at kunne se resultatet af vores arbejde.

Vores SPA produkter kommer fra den italienske SPA trendsetter Zucchetti.Kos med mere end halvfems års erfaring indenfor badeværelse design. Deres SPA udendørskollektion er resultatet af de to prisvinderne designere Ludovica & Roberto Palombas design. Formel elegance, komfort og ergonomi er blevet sat sammen for at opnå et absolut velvære og for at kunne leve livet fuldt ud ”overalt”.

Trustpilot anmeldelser
/5

Finsk Sauna

Spa

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-