JimaHegn

Hvem er vi?

I Januar 2008 blev Jimahegn I/S etableret og hjemmesiden kom til verden hvor salget gik på alt indenfor Hegn til haven. Senere blev sortimentet udvidet så Jima Hegn kunne tilbyde alle former for Hegn både indenfor Industri og Landbrug.

Beskrivelse

Jimahegn ApS er Danmarks største leverandør af Hegn på internettet. Vi monterer og leverer i hele Danmark så ligegyldigt hvor i landet du bor så kan vi igennem vores samarbejdspartnere altid sørge for at du kan få dit hegn sat op hurtigt og professionelt.

Jima hegn ApS er konstant i udvikling og prøver så vidt som muligt at tilfredsstille alle vore kunders ønsker. Vi siger ring hellere 1 gang for meget end 1 gang for lidt, derfor sidder vi altid klar ved telefonen til at besvare dit opkald. Vi sætter alt slags hegn op i hele Danmark så lad dig ikke holde tilbage hvis du godt kunne tænke dig at få hjælp til dit nye hegn. Vi er yderst fleksibel og sætter en ære i hvis vi kan hjælpe lige netop dig.

Vores priser er altid en smule billigere da det handler om at lave den gode handel men samtidig sørger vi også altid for at have kvaliteten i orden på vores varer. Vi laver også gerne tilbud til kunden hvis bestillingen enten er unik eller drejer sig om større mængde varer.

Jimahegn ApS handler direkte med alle, private som erhverv & offentlige institutioner landet over, vores kundekartotek har rundet 40000 kunder herunder mange af landets kommuner. Jimahegn ApS søger altid nye samarbejdspartere som vil være med til at gøre en forskel med fordel for vores slutkunder.

Jima Hegn ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Hegn

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-