JKE-Design

Vi skaber køkkener, i den nordiske designtradition, smukke, stilrene køkkener, man lever i, og hvor man samles omkring de gode måltider. Gennem alle årene har vi dyrket det nære, det nordiske, bygget videre på det bedste og forenet det med nye impulser udefra.

Vi kalder det Nordic Kitchen Design. Og det er et løfte om gode materialer, høj kvalitet og design, der passer til vores afslappede, nordiske liv.

JKE historien er rødderne, som den dag i dag giver næring til vores succes. JKE’s historie begynder 1. april 1970 i en nedlagt landbrugsejendom i den lille by Klæstrup i Nordjylland. Erik Lund var en dygtig og foretagsom, ung tømrer med en drøm om egen virksomhed i Klæstrup. Han startede derfor med at producere elementkøkkener. Heraf opstod navnet Jerslev Køkken Elementfabrik. Siden 70’erne har JKE sendt køkkener til norske og svenske forbrugere, som også holder af den typiske nordiske stil.

JKE er startet den bæredygtige rejse og producerer nu på 100% grøn energi. Der tænkes i bæredygtige materialer, lokal produktion og leverandører, og målet er at køkkenerne skal blive grønnere hver gang, der designes et nyt. Det innovative Nature køkkenkoncept med lamel-lågen og en nytænkt spiseø, som samlingspunkt introduceres. Her er også tænkt i funktioner som god akustik og lys, som gør køkkenet rart at være i.

JKE DESIGN A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

JKE DESIGN A/S

JKE-Design Katalog

Et katalog af JKE-Design der giver dig inspiration til dit drømmekøkken i dit nye hjem

Køkkenmodeller

Køkkenskuffer

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-