Kronospan

Store mængder affaldstræ bliver hvert år brugt til afbrænding. Det er en skam. Affaldstræ kan nemlig genanvendes til produktion af spånpladeprodukter i møbel- og byggeindustrien. Og det er netop det, vi er eksperter i.

Vi indsamler sorteret affaldstræ og bruger det som råstof i vores produktion af spånplader til byggeri, møbel-, køkken- og træindustrien. På den måde genanvender vi træaffaldet på en miljøansvarlig måde og undgår samtidig statsafgiften for afbrænding af affaldstræ. Det giver sund fornuft. Både for miljøet og på bundlinjen.

Ved hjælp af analyser af stikprøver på vores laboratorie sikrer og dokumenterer vi styrkeegenskaber, overholdelse af miljøkrav og andet. Derudover anvender vi også moderne løsninger til styring af logistik og andre administrative funktioner. Alt sammen for at have fuldstændigt styr på kvaliteten af vores produkter.

Vi er eksperter i produktion af spånplader og har en dyb viden om, hvordan vores produkter bruges bedst muligt i byggeri og til industrielle formål. Og den viden vil vi gerne dele med dig. Derfor står vi altid til rådighed for at svare på spørgsmål om vores produkter og deres anvendelse. Det gælder uanset, om du er tømrer, gør-det-selv-mand, ansat i en trælasthandel eller noget fjerde.

En stor del af træråvarerne for spånpladeproduktionen er PEFC-certificeret. PEFC er verdens førende certificeringsprogram for bæredygtig skovdrift og har bl.a. til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af tømmer.

Dele af råvarerne for spånpladeproduktionen er ligeledes FSC®certificeret. FSC® er en international non-profit mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir – og en garanti for at dyr og planteliv beskyttes, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Kronospan ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Kronospan ApS

Inspirationskatalog

Trends 20/21 katalog

Inspiration

Klimagulv

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-