Kvänum

Kvänum har lokale rødder og globalt udsyn.
Vi mestrer det private og det fælles rum, og stilmæssigt breder vi paletten ud – fra det traditionsrige til det innovative.
Altid med afsæt i de bedste materialer og det fineste håndværk.
Velkommen til Kvänums verden.

I vores Kvänum butikker i København og Aarhus vil du blive mødt at et team af professionelle indretningsarkitekter der ser frem til at betjene og hjælpe dig med at få opfyldt lige netop din drøm om det perfekte Kvänum rum. Uanset om det drejer sig om specialanpasset køkken, bad, garderobe eller en specialdesignet reol har vi produktet der passer ind i dit hjem.

Kvänums speciale er at skabe personligt tilpassede miljøer som passer til hjemmets arkitektur , og som vi udformer i tæt samarbejde med dig som kunde.

Kvänum har leveret sublimt håndværk og kompromisløse kvalitet gennem de sidste 90 år, og vi er stolte over at kunne kalde os Kongelig hofleverandører.

Vi leverer indretning, som er gennemtænkt ned i mindste detalje – og som er den optimale løsning i forhold til ergonomi og praktisk anvendelse. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste kunde. Vores filosofi er enkel: Vi vil være bedst til køkkener, badeværelser og opbevaring.

Vi ser frem til at inspirere dig.

KVÄNUM KØKKENER HELLERUP ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Køkkener

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-