Larsenporte

Er du på udkig efter en skydeport, en garageport, en hangarport eller en hvilken som helst anden port? Hos Larsen Porte har vi specialiseret os i at levere porte i absolut topkvalitet til private husejere, virksomheder samt landbrug og industri. Vi designer alle vores porte til den enkelte opgave, hvorfor vi kan imødekomme ethvert ønske. Fra vores hjemby, Ølgod, har vi aldrig langt til kunder i Billund, Esbjerg, Varde, Ringkøbing, Herning og omegn, men vi kommer naturligvis gerne til kunder over hele Danmark.

Din lokale ekspert i porte
Vi har lang erfaring med at imødekomme forskellige ønsker. Derfor kan du trygt gå til os uanset hvilken port, du ønsker. Vi leverer porte, hvor vi hverken går på kompromis med æstetik eller funktionalitet. Vi tilbyder bl.a. at lave:

* Garagehejseporte
* Skydeporte
* Foldeporte til private
* Ledhejseporte
* Foldeporte til erhverv
* Portservice
* Gardinporte
* Hangarporte
* Porte til fjerkræ
* Hurtigporte
* Industriporte
* Rulleporte
* Specialporte

Alle vores specialporte tilpasses helt unikt til huset, laden, hangaren eller lignende. Endvidere tilbyder vi portservice og porteftersyn af både ældre porte såvel som nye porte. Det har til formål at sikre en altid sikker drift, opretholde kravene fra Arbejdstilsynet samt forhindre dyre driftforstyrrelser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et besøg fra en af vores yderst dygtige medarbejdere, som gerne drøfter dine muligheder til den specifikke opgave. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 76 98 20 35, eller du kan sende en e-mail til info@larsenporte.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Larsen Porte ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Garagehejseporte

Skydeporte

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-