Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

LIGHT-POINT

Siden 1995 har LIGHT-POINT produceret innovative belysningsprodukter baseret på en lang tradition af ekstraordinærkvalitet og godt håndværk. I de sidste 25 år har LIGHT-POINT bragt en omfattende produktkollektion på markedet i en ultramoderne og karakteristisk dansk designstil – et designsprog, der hele tiden udvikler sig.

Virksomheden udfordrer opfattelsen af, hvad godt belysningsdesign kan gøre. Vores produkter er udtryk for en konsekvent tilgang: en stræben efter den ideelle balance imellem perfekt form, det seneste inden for LED-teknologi og noget, der både er æstetisk tidløst og har et minimalistisk design. Ethvert design LIGHT-POINT producerer, uanset om det er en lampe til et badeværelse, bordlamper eller pendellamper til en stue eller indbyggede loft- eller væglamper, giver en unik emotionel oplevelse.

LIGHT-POINTs omfattende produktsortiment egner sig både til det private og det kommercielle marked, og virksomheden arbejder tæt sammen med arkitekter og designere for at finde den perfekte løsning, der kan imødekomme alle deres kunders behov.

LIGHT-POINT produkter kan i dag købes i butikker i over 50 forskellige lande, fra Skandinavien til Kina.

Trustpilot anmeldelser
/5

Kataloger / Brochurer

LIGHT-POINT A/S

Rose Gold Collection

Kataloget der giver dig inspiration til din belysning i dit kommende hjem

Indkørsel

Gavl

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-