Lithos

Vores natursten kommer direkte fra indiske stenbrud, og er perfekte til at skabe smukke haver med. Vi har inddelt det i tre kategorier, Sandsten, Skifer og Travertin. Natursten til haven er meget vejrbestandige og kan med minimal vedligehold stå i mange år som nye.

Her på siden er der fyldt med inspiration til hvordan du kan skabe en hyggelig atmosfære med vores natursten. Hundredevis af kunder har skabt et hjerterum, et pusterum og hyggerum ud fra vores varierende udvalg. Nu er det din tur.

Hvad bliver vores sten brugt til
Vores natursten bruges ofte som sten til haven, hvor de bliver brugt til at anlægge terasser, indkørsler, udendørs trapper, havebede, højbede i sten, havetrapper, stensætninger og skabe eksklusive hyggekroge i haven.

Natursten fra vores shop kan også være med til at give dig indtrykket af sydlandsk stemning, fx som du ser det i de gamle franske køkkener eller engelske landhaver.

Rundt om på vores hjemmeside, vil du kunne finde inspiration til, hvad alle vores glade og tilfredse kunder har brugt vores natursten til. Lige fra stengulv, bordplader, stenvæg, terassemur til havestier og japanske haver – kun din egen fantasi sætter begrænsningen for hvad du kan bruge vores flotte natursten til.

Alle vores sten kan bruges udendørs. De er frostsikre og testet på Teknologisk Institut, som sikrer dig en holdbar flise.

Billige natursten
Når du handler fliser hos Lithos, handler du direkte med importøren. Det er med til at give dig de billigste natursten på markedet – og vi leverer altid mindst 3% ekstra end andre forhandlere, da vi ikke tæller fugerne med mellem naturstenene.

Så har du brug for en flot stensætning i haven, der samtidig er en økonomisk fornuftig løsning – så tag et kig på LITHOS natursten.

Lithos ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Sandsten

Skifer

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-