Miele

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele været en uafhængig, familiedrevet virksomhed, der tager sine forpligtelser over for både ejere, medarbejdere, kunder, leverandører, miljøet og samfundet meget alvorligt.

Virksomheden fokuserer på produktionen af husholdningsprodukter til køkkenet, tøj- og gulvpleje samt produkter til anvendelse i erhvervsvirksomheder og på hospitaler (Miele Professional). Markeder. Vores strategiske vision er at blive det mest troværdige og eftertragtede Premium-brand i branchen på alle relevante markeder.

Miele tilbyder sine kunder produkter, der sætter standarden for holdbarhed, ydelse, betjeningskomfort, energieffektivitet, design og service. Dette udtrykkes også gennem vores motto "Immer Besser", som grundlæggerne Carl Miele og Reinhard Zinkann påtrykte på deres første maskiner, og som stadig præger Miele den dag idag.

Vores design står for tidløs elegance og kvalitet. Det skaber relationen mellem bruger og produkt, opfylder forventningerne, og gør produkterne nemme at betjene. De mange designpriser og udmærkelser viser, at Miele lykkes med dette på en særlig måde.

MIELE A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-