Petersen Tegl A/S

Petersen Tegl er et dansk teglværk, der fremstiller og sælger mursten med vægt på det gode håndværk. Som et af de få teglværker i verden mestrer Petersen Tegl at brænde tegl med kul. Processen tilfører de vandstrøgne mursten et rigt farvespil i lyse og mørke nuancer. Mere end halvdelen af Petersen Tegls sortiment udgøres af 100 % håndtilvirkede produkter, inkl. den verdensberømte Kolumba™. Petersen Cover™, der ligeledes er 100 % håndlavet, er et teglprodukt udviklet til beklædning af tag såvel som facade. Fremstilling af sten til specialopgaver er et væsentligt forretningsområde, hvor der arbejdes tæt sammen med arkitekter eller bygherrer.

Petersen Tegl blev grundlagt i 1791 og er siden blevet drevet af den samme familie i lige linje. I dag eksporterer teglværket sine produkter til hele verden, herunder USA, Japan, Rusland, Australien og talrige europæiske lande.

Petersen Tegl A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Petersen Tegl A/S

Brick Inside

Brick Inside præsenterer 59 forskellige interiører, der anvender mange typer mursten og fliser for at skabe indbydende rumligheder med særpræg.

Facader

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-