Plus A/S

Træhegn bringer naturen tilbage til haven
Har du også fået nok af kedelige, anonyme havehegn og golde haver uden personlighed og varme?

Vi tager dig i hånden og guider dig til, hvordan du med smukke træhegn i forskellige designs kan forvandle din have, terrasse eller altan til det skønneste uderum. Et leverum, hvor du har lyst til at være. Hele tiden.

Interessen for hegn af FSC®-certificeret træ – og for i det hele taget at bygge i dette bæredygtige materiale – er stigende, og vi oplever at flere og flere igen får øjnene op for træets mange kvaliteter og unikke egenskaber. Heldigvis. For træ er fantastisk.

“Gennem de sidste 80 år har træ været grundstammen i vores produktsortiment, og i dag finder du både de klassiske og moderne hegn hos os. Vores designs er skabt til at forvandle haver og terrasser til fantastiske, små åndehuller i en travl hverdag – Måske drømmer du om at sætte et romantisk stakit omkring forhaven, skabe mere privatliv med et robust plankeværk eller at lade kreativiteten blomstre ved at designe nye rum med havehegn som afskærmning og rumdeling.”

PLUS A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

PLUS A/S

HAVEHEGN 2021

Haven er et åbent rum med højt til loftet og masser af muligheder for at gøre det til dit eget. Hvorfor ikke udnytte det fuldt ud og sætte et mere personligt præg på de mange kvadratmeter under åben himmel?

Hegn

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-