Pressalt A/S

Pressalit A/S er en dansk privatejet virksomhed med produktion i Ry, Danmark. Siden 1954 har vi designet, udviklet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet. Og siden 1975 har Pressalit også udviklet fleksible badeværelsesløsninger og højdejustérbare køkkener for mennesker med nedsat funktionsevne. Dette har gjort os til en af verdens førende producenter af højkvalitets badeværelsesløsninger. Høj kvalitet, fuldendt design og gennemført funktionalitet kendetegner vores brede udvalg af produkter.

Du kan ikke opfinde en virksomheds værdier. Flere er gået galt her. Nogle virksomheder definerer sine værdier ud fra, hvem de ønsker at være. Ikke hvem de rent faktisk er. Derfor opstår der en forskel mellem dét de siger, og dét de gør. Det finder vi utroværdigt.

Vi mener, at en virksomheds værdier skal graves frem. De skal findes. Vi har fundet vores formuleringer gennem en række inputs – formelle og uformelle – og har organiseret dem i fire grupper. Hver gruppe svarer til et af de områder, som er væsentlige for et menneskes trivsel: omsorg, anerkendelse, humor og mening. Områder, som ikke bare er vigtige for, at du trives som menneske, men også for virksomheder i vækst.

Vi har altid troet på, at det kan svare sig at behandle hinanden ordentligt. Vi har også altid troet på at involvere os i det samfund og de omgivelser, som vores virksomhed er en del af. Dette engagement har dybe rødder i Pressalits kultur, og det er en tydelig rød tråd gennem hele Pressalits historie. Kort fortalt mener vi, at præstation og ansvarlighed går hånd i hånd.

I dag er vores arbejde med Corporate Social Responsibility (CSR) og særlige fokus på FN’s Verdensmål dybt forankret i virksomhedens strategi, og vores indsats er sat i system gennem en række aktiviteter og partnerskaber.

PRESSALIT A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

PRESSALIT A/S

Brochure – Toiletsæder

Har du brug for inspiration eller information? I vores brochurer kan du læse om alt fra vores forskellige løsninger og produktspecifikationer til korte case stories og inspirationssider.

Toiletsæder

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-