Quooker

En Quooker giver dig koldt, varmt og kogende vand direkte fra hanen. Med en Quooker CUBE køleenhed tilsluttet kan du også få afkølet vand med og uden brus fra samme hane. Hanen er børnesikret og tryg at anvende.

Du kan føle dig helt tryg med en Quooker installeret i dit køkken. Quooker-hanerne er resultatet af 50 års udvikling, hvor sikkerheden altid har været i højsædet. Quookers produkter er VA godkendte og der er solgt mere end 1.000.000 Quooker-haner. En Quooker er sikker – spørg bare en Quooker-ejer.

En Quooker er sikker. Langt mere sikker end elkedler og gryder. Og det er der en række gode grunde til.

Der er ingen lange ledninger at hive i, og ingenting du kan tabe på gulvet.
Den kogende vandstråle kan kun aktiveres med et børnesikret ”tryk-tryk-drej”-greb.
Vandhanen er isoleret, så du ikke kan brænde dig på den.
Vandstrålen fyldes med luft, så skulle du komme til at strejfe strålen, kan du nå at få hånden væk igen inden du bliver skoldet.

Med koldt, varmt, kogende, afkølet og brusende vand samlet i én hane, er Quooker vandhanen til alle behov – og til fremtiden. Nu skal du hverken vente på kogende vand eller bruge tid på at transportere plastikflasker hjem, som dernæst skal lægges på køl. Med den nye Quooker skifter du let mellem 5 forskellige slags vand, og så sparer du strøm, vand, plads og ikke mindst miljøet for en masse plastikflasker.

For at få fem slags vand tilgængeligt i Quooker-hanen tilslutter du, ud over beholderen til det kogende vand, også en beholder, der fungerer som køleenhed. Den kalder vi CUBE. CUBE nedkøler vandet før den leverer det til hanen og har samtidig en CO2-flaske tilsluttet, så det afkølede vand også fås tilsat kulsyre, hvis du har lyst til vand med brus.

CUBE køleenheden installeres under vasken eller i et skab tæt på, ligesom beholderen med kogende vand. Køleenheden kan levere 2 liter afkølet vand med brus og 0,5 liter afkølet vand uden brus ved en temperatur på ned til 5 grader. Når denne mængde vand er brugt, går der cirka 40 minutter før vandet i enheden er fuldt afkølet igen. Du kan dog sagtens tappe en større mængde vand, som så blot vil være varmere. Vandet fra CUBE vil dog altid være koldere end det almindelige kolde vand fra hanen.

QUOOKER SKANDINAVIEN A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

QUOOKER SKANDINAVIEN A/S

Quooker produktionsoversigt

Inspiration til diverse Quooker-produkter

Quooker vandhane

Quooker beholdere

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-