Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Den dag i dag er Randers Tegl-Gruppen stadig et familieforetagende med seneste generation af Piper i spidsen for virksomheden.

Koncernens samlede aktiviteter gør Randers Tegl-Gruppen til en af Nordeuropas førende teglproducenter – med største kapacitet og sortiment. Vi brænder for det gode håndværk, og vores moderne produkter er resultatet af mange generationers erfaringer med tegl.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af teglprodukter fra teglværker i Danmark og Tyskland. Som en af de største teglproducenter er Randers Tegl-Gruppen leverandør til hele Skandinavien og Tyskland.

Vores konstante produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og nysgerrigheden efter at skabe nye innovative projekter med tegl.

Vi vil være en ansvarlig producent. Derfor udvikles vores teglværker løbende med nye avancerede anlæg for at tilsikre en grøn og bæredygtig produktion med gode arbejdsforhold.

Randers Tegl A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Randers Tegl A/S

Mursten

68 sider med Skandinaviens bredeste sortiment af facadetegl – fra lyse grå og sandfarvede til sorte nuancer.

Randers Tegl A/S

Tagsten

76 sider inspiration og fakta om smukke tegltage. Alle de klassiske Højslev Tegl samt glaserede og engoberede Laumans falstagstagsten

Randers Tegl A/S

Belægning

36 siders udgave om teglbelægninger til indkørsler, terrasser og gangarealer.

Tagsten

Mursten

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-