Går du op i design og detaljer?

Nye vinduer og døre er en investering i fremtiden. De skal passe til husets stil, løfte energien og leve op til beboernes ønsker og behov. Det ved vi hos Rationel, og derfor arbejder vi hver dag på at udvikle vores produkter og gøre tingene lidt bedre.

Vinduer og døre, der holder – det er ikke bare noget, vi siger. ”Holdbarhed er noget, vi tester igen og igen. På alle leder og kanter”, siger administrerende direktør Henrik Kjeldsen. Rationel står som garant for vinduer og døre, der holder. Til rusk og regnvejr, indbrudsforsøg, gennemtræk, teenagere og treårige, og til et almindeligt hverdagsliv i travle familier, hvor vinduer og især døre bliver åbnet og lukket utallige gange år efter år.

“Holdbarhed er noget, vi tester igen og igen. På alle leder og kanter.”
– Henrik Kjeldsen, Administrerende direktør

Bedre dag for dag
Alle hos Rationel tager del i Future Excellence, der i sin essens går ud på at trimme, udvikle, optimere og skabe forbedringer på vores fælles arbejdsplads. Intet projekt er for stort, intet for småt. Vi søsætter på den pæne side af 100 projekter om året med fokus på alt fra kvalitet over forretningsgange til arbejdsglæde. Og hele tiden følger vi op på, om vi når vores deadline, følger vores strategi og indfrier vores mål.

Vi gør os umage
Rationel vil være en virksomhed i konstant udvikling. Derfor sætter vi os hvert år nye, ambitiøse mål – både fagligt og finansielt.

”Hos Rationel gør vi os umage” siger adm. direktør Henrik Kjeldsen. ”Vi overholder vores aftaler, udviser respekt, når vores mål, hjælper hinanden og vil kundens bedste. Altid kun det bedste”. Derfor sælger vi kun produkter af høj kvalitet. Vores sortiment er i top, og vi kan vores kram. Man kan regne med os fra Rationel. Vi stræber efter at være de bedste, leve op til kundernes forventninger og drive en lønsom virksomhed.

Drevet af detaljen
Vores umage har bidraget til, at vi er Danmarks foretrukne leverandør af facadevinduer. Det gør os stolte og minder os om, at det er detaljerne der skaber helheden.

Rationel

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Rationel

Drevet af detaljen

Lad dig inspirere og få ideer til, hvilke vinduer og døre der passer til netop din bolig.

Vinduer

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-