Siemens

Oplev fascinationen af Siemens hvidevarer. Ethvert design fra Siemens Hvidevarer repræsenterer en ny holdning til livet, enkelt, men ekstraordinært, ukompliceret men dybt inspirerende. De enkle geometriske former og arkitektoniske elementer udstråler en fejlfri og tilbageholdt elegance – dette afspejles også i materialer af høj kvalitet. Siemens Hvidevarer danner en perfekt enhed sammen med resten af hjemmet.

Smarte funktioner og praktiske løsninger er ikke nok. Hvidevarer og små husholdningsprodukter skal optimeres for at imødekomme nutidens livsstil. Siemens er et skridt foran, og udvikler produkter til i morgen allerede i dag. Produkter med banebrydende teknologi, enestående brugervenlighed og med et tydeligt designsprog der holder ind i fremtiden.

I rigtig mange år er Siemens Hvidevarer blevet fremstillet i Tyskland med godkendelsesmærket "Made in Germany", der står for en høj kvalitetsstandard på verdensplan, og det medfører et stort ansvar. Hos Siemens Hvidevarer er vi opmærksomme på dette ansvar. I de tyske udviklingscentre arbejdes og udvikles der konstant på nye innovationer til det perfekte hjem. Kvalitet er højeste prioritet. Derudover forbedres processerne på vores fabrikker konstant, så vores hvidevarer produceres og transporteres på en ressourcebesparende og miljøvenlig måde.

Siemens Active

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Emhætte

Mikrobølgeovne

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-