Solarlux Scandinavia AB

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Solarlux

Det familieejede selskab fra Melle i nærheden af Osnabrück, Tyskland, har i løbet af sin 30-årige eksistens skabt sig et navn såvel nationalt som internationalt. Solarlux står for individuelle glasløsninger, der forbedrer kundernes livskvalitet og giver dem en helt ny fornemmelse af velvære. Uanset om vi taler om vinterhaver, glasfoldevægge eller terrassetage – Solarlux har produkter, der lever op til de højeste krav!

Ikke kun virksomheden Solarlux og dens grundlægger Herbert Holtgreife er blevet tildelt en række priser (i 2007 Hansgrohe-ventureprisen »Mehr Unternehmen wagen«, i 2009 den i Tyskland kendte økonomipris »Großer Preis des Mittelstandes«); også Solarlux-produktene er blevet tildelt en række kendte, internationale udmærkelser. Således blev glasfoldevæggen SL 82 i 2010 belønnet med den kendte iF Product Design Award. I 2010 blev disse succesfulde glasfoldevægges flotte produktdesign også udmærket med den internationalt anerkendte designpris Red Dot Award.

Når du har valg et Solarlux-produkt, sørger udvalgte montører for rettidig montering. Alle vores montører er uddannet og certificeret ved vores hovedkvarter i Melle. For at opfylde de høje kvalitetskrav vi stiller, modtager vores medarbejdere løbende videreuddannelse og underkastes prøver. I øvrigt kan du umiddelbart efter monteringen glæde dig over dit nye produkt uden en større oprydning, for rent og pænt arbejde er en topprioritet hos Solarlux.

Når du vælger at anvende Solarlux-produkter i dit byggeprojekt, vil vi ledsage dig gennem hele projektet. Du får tildelt en kontaktperson, der gennem hele projektet tager sig af din sag. Tidsfrister og spørgsmål kan rettes direkte til os. På den måde undgås irriterende forsinkelser og koordineringsproblemer.

At skabe lysgennemstrømmede rum med maksimale åbninger: I 1983 kulminerede denne idé i udvikling af en glasfoldevæg, der i modsætning til hidtil anvendte skydevægge kan åbnes næsten 100 %. Internationalt anerkendte arkitekter som Daniel Libeskind, Hermann Hertzberger og Sir Norman Foster satser på Solarlux glasfoldevægge. De forskellige materialer (helglas, aluminium, træ eller træ og aluminium) giver mulighed for et skræddersyet design.

Trustpilot anmeldelser
/5

Vinterhave

Terrasseoverdækning & udestuer

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-