Stila Gardiner

At dekorere et vindue er så meget mere end blot at lægge persienner eller gardiner op, det handler om at skabe et hjem og skabe dit liv inden i det.

Skræddersyet til dine krav til lys, lyd og privatlivets fred, bliver dit rum det personlige fristed, du vil have det.

Vi ved, at det ikke er en mørklægningsgardin, den føler sig udhvilet den kommende dag. I stedet for et gardin er det den passende ramme til dit chatty middagsselskab. Trægardiner er privatlivets fred til at danse rundt i dit forværelse. Dine valg giver dig mulighed for at leve dit liv som du vil.

Sammen gør vi dit hjem til
det perfekte sted at være.

Siden 2015 har B&C International været organisationen bag Stila® brandet. Under forskellige brands og private labels sælger vi skræddersyede gardinløsninger over hele Europa. Alle vores kollektioner er sammensat på baggrund af europæiske trends inden for boligindretning, og udviklet i samarbejde med både designere og specialister indenfor arkitektur.

Siden begyndelsen har vores mål været, at skabe personlige og skræddersyede gardinløsning i høj kvalitet til alle slags hjem og alle slags vinduer. Med erfarent håndarbejde og øje for detaljer producerer vi hvert år mere end 1.640.000 skræddersyede gardinløsninger til europæiske hjem.

Stila A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indvendige

Udvendige

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-