Strømberg

STRØMBERG – REN NYDELSE
Lad badeværelset være en kilde til ren nydelse. Dit privat rum, hvor du kan lukke døren og lade roen sænke sig. Noget at glæde sig til, når du står op om morgenen. Et sted at afslutte dagen.

HVEM ER STRØMBERG?
Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset målrette mod det nordiske marked. Med fokus på materialevalg, design og innovation har vi produceret nyskabende produkter med dansk design i over 20 år. Vores kontor er placeret i København og vi er et ungt innovativt team, der er ambitiøse og ivrige for at hjælpe.

Kombineret med indbygningsvaske eller bordplader med fritsående vaske, lækre greb i et hav af designs og et stort sortiment i matchende tilbehør, så bliver valgmulighederne uanede, unanset hvilken stil du er på udkig efter. Og det sikrer dig, at du altid kan få opfyldt dine badeværelsesdrømme.

BADEKAR
Strømberg’s badekar er ensbetydende med glatte overflader og rene linjer, elegant design og flot udseende. Alle disse egenskaber forenes i det omfattende badekarssortiment fra Strømberg. Unanset, hvilket badekar du vælger fra vores kollektion, vil du opleve ren nydelse.

Vi har et stort udvalg af fritstående, rektangulære, hjørne- og brusebadekar. Modellerne findes i mange størrelser, så du kan finde lige præcis det badekar, som passer til dig og dit badeværelse.

Mange af vores badekar er forstærket med Carronite™. En højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er et badekar i akryl, som har en styrke og holdbarhed, som man normalt forbinder med et traditionelt badekar i støbejern.

BRUSEAFSKÆRMNINGER
Du har ideerne – vi udvikler løsningerne.

Hér kan du vælge at skabe din egen drømmeniche, tilpasset præcist til dit badeværelse. Vælg en brusevæg, og vi tilpasser den til dit ønske eller skab en ud fra dine drømme. Strømbergs bruseløsninger er praktiske samt elegante, og er nemme at holde rene. Vores nye serie af rammefrie løsninger, Lucca er minimalistisk og enkel – perfekt til det nordiske badeværelse.

HÅNDKLÆDETØRRERE
Håndklædetørrere giver dit badeværelse personlighed. Har du en håndklædetørrer på badeværelset, har du et godt hjælpemiddel til at holde orden.

Hygiejnisk er det en sikker vinder. Men det er mere end det! En håndklædetørrer er et et designelement, som giver dit badeværelse personlighed. Nyd den dejlige fornemmelse af varme håndklæder efter et skønt bad.

Strømberg Bad A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Strømberg Bad A/S

NYHED 2020-2021 -LUCCA BRUSEAFSKÆRMNINGER

Bedste inspiration til bruseafskærmning 2020 -2021

Strømberg Bad A/S

BADERUMSMØBLER – VASKE – 2020-2021

Bedste inspiration til baderumsmøbler 2020-2021

Strømberg Bad A/S

BADEKAR – HÅNDKLÆDETØRRER -2021

Bedste inspiration til badekar & håndklædetørrer 2021

Badekar

Bruseafskærmning

Badeværelsesmøbler

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-