Svane

Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de unikke, individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit hjem. Vi tør udfordre dig, både når det kommer til design, funktionalitet og detaljer, så vi sammen får skabt den løsning, der passer til din bolig, dit familieliv og din personlige smag.

Vi har markedets største udvalg af bredder på skuffer og skabe. Vores store sortiment indeholder alt til køkken og bad, og du finder desuden også et attraktivt udvalg af opbevarings­løsninger. Indretningskonsulenterne hos Svane Køkkenet er eksperter i at sammensætte og kombinere de flotte kollektioner og designs på nye, spændende måder ud fra dine ønsker, din stil og selvfølgelig også dit prisniveau; det kalder vi Mix og Match.

Fabrikken bag Svane Køkkenet er ordreproducerende, og det giver os helt unikke muligheder for at skabe lige præcis det køkken, du har i tankerne. Først når du sammen med indretningskonsulenten i Svane-butikken har fundet den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem og din stil, starter vi produktionen af dit køkken. Det sikrer, at vi har styr på alle detaljer vedrørende produktionen, og for dig betyder det, at vi kan levere dit nye Svane-inventar i en samlet ordre.

SVANE KØKKENET ROSKILDE A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

SVANE KØKKENET ROSKILDE A/S

LOOKBOOK

Få et bredt og inspirerende udsnit af vores mange køkkendesigns. Mød både nye og kendte klassikere samt køkkencases fra vores skønne kunder

Køkkener

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-