Swedoor

JELD-WEN blev grundlagt i 1960, da den amerikanske iværksætter Richard Wendt købte et maskinsnedkeri i Oregon med 15 ansatte. I dag spænder virksomheden over 20 lande i Nordamerika, Europa og Australien. JELD-WEN består af ca. 150 divisioner, der beskæftiger mere end 20.000 mennesker.

I 2010 fejrede JELD-WEN sit 50-års jubilæum med medarbejderarrangementer og begivenheder i lokalsamfund over hele verden.

JELD-WEN startede næsten et århundrede efter de første af Wendt-familiens forfædre forlod Mecklenburg i Tyskland for at starte en ny tilværelse i den nye verden. Derfor var det næsten kun naturligt, at JELD-WEN i sidste ende skulle tage springet tilbage over Atlanten igen.

JELD-WEN gik ind på det europæiske marked i 1993. Siden da er JELD-WEN vokset og omfatter brands over hele kontinentet. I 2006 købte JELD-WEN det dansk-baserede Vest Wood – én af Europas førende dørproducenter.

Fra 2012 er alle JELD-WEN Europe produkter markedsført og solgt under eller i tæt forbindelse med JELD-WEN-brandet.

VORES KULTUR
JELD-WENs kultur er vores hjerteblod – det er produktet af vores mission, vision og værdier, der er reflekteret i vores medarbejderes opførsel og handlinger, der altid tager afsæt i og er dedikerede til vores principper.

VORES MISSION
Vi forskønner og sikrer de steder, som er vigtige for os.

Vores mission er vores eksistensgrundlag. Hos JELD-WEN gør vi mere end at producere produkter. Vores produkter og services giver os mulighed for at træde ind på folks arbejdspladser, hjem og dagligdag. Med dette privilegie følger et stort ansvar for at sikre at de produkter, som vi leverer, er pålidelige og beriger de steder og liv, som de er i berøring med.

VORES VISION
At være førende inden for den globale byggematerialebranche med fantastiske mennesker, der udvikler enestående produkter og leverer topkvalitet i alt det, vi gør.

Vores vision er den standard, vi måler vores valg og handlinger efter. Det er vores mål, at ethvert produkt udgør et løfte om flot design og holdbarhed gennem flere år. Vores medarbejderes dedikation sikrer, at vi altid lever op til vores høje standarder.

VORES VÆRDIER
Vores værdier definerer vores kultur og er et pejlemærke i vores dagligdag. Disse fem principper inspirerer os i alt det, vi gør. Det er igennem vores værdier, at vi opnår vores vision og gennemfører vores mission.

SWEDOOR A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

SWEDOOR A/S

Prisliste indvendige og udvendige døre

Brochure med prislister og meget mere fra d. 1. Oktober

Skydedøre

Glasdøre

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-