Unidrain

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til og Unidrain er gået fra producent af gulvafløb til et designikon. Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag over 750.000 Unidrain installationer over hele verden og Unidrain har bevæget sig fra, at være en producent af gulvafløb til et designikon inden for det moderne badeværelse.

Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag over 750.000 Unidrain installationer over hele verden og Unidrain har bevæget sig fra, at være en producent af gulvafløb til et designikon inden for det moderne badeværelse.

Det velkendte linjeafløb til placering mod væggen, blev udviklet i 2003 af den danske arkitekt Claus Dyre. Claus Dyre havde tegnet mange badeværelser og blev hver eneste gang mødt af udfordringen; at skulle bryde store, smukke fliser i bruseområdet for at få afløbet til at passe. En idé begyndte at spire i hans kreative sind og inden længe var verdens første afløbssystem, designet og godkendt til montering langs væggen, blevet til virkelighed.

Det var sådan Unidrain startede. Unidrain er med tiden vokset og det er produktsortimentet også. Der er kommet flere længder, farver, former og generelt bare flere muligheder inden for vores produkter. Derudover har vi tilføjet flere produktkategorier blandt andet GlassLine, MatLine samt vores tilbehørsserie, Reframe Collection.

Netop derfor er Unidrains gulvafløb også anvendelige inden for alle typer byggeri: I renovering og nybyggeri samt til privat og offentligt byggeri. Alle Unidrain produkter er udviklet af danske arkitekter og designere i tæt samarbejde med eksperter i vådrumsteknik og har alle relevante godkendelser både lokalt og internationalt.

Unidrains gulvafløb har modtaget flere internationalt anerkendte designpriser såsom "iF product design award", Red Dot Design award og "Den Danske Designpris". I 2015 modtog Claus Dyre "Villum Fondens Bygningskomponentpris" for sin opfindelse af det lineære gulvafløb.

UNIDRAIN A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Inspiration

Linjeafløb

Hjørneafløb

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-