VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet

Historien om VICA Danmark startede for 15 år siden da vores grundlæggere og jyske tømrer Anders Christiansen og Carsten Burles-Piihl startede med at bygge højkvalitets orangerier, udestuer og pavilloner. Hør dem fortælle, hvorfor de er drevet af missionen om at skabe rum, hvor man bare har lyst til at være.

Rum hvor man bare har lyst til at være

Med samspillet mellem gode håndværkertraditioner, høj kvalitet, tidløst design og højt serviceniveau, føler Anders og Carsten, at de har ramt danskernes hjerter med skræddersyede orangerier, udestuer og pavilloner. Med fokus på at tilpasse husets arkitektur og havens udformning hører de igen og igen, at den nye glasbygning ikke bare er æstetisk smuk, men også at den er blevet det nye yndlingsrum.

Den positive respons fra kunderne er drivkraften for dem til at fortsætte med at skabe inspirerende og smukke rum, hvor man bare har lyst til at være, og hvor man kan nyde lyset og naturen hele året.

Derfor har de taget næste skridt på rejsen og fusionerede i januar 2019 med Pavillon Danmark, som er specialister inden for uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner og skiftet navn til VICA Danmark som et udtryk for at hele paletten inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse nu omfavnes. På den måde er det nu muligt at hjælpe endnu flere danskere med at opfylde drømmen om en isoleret helårsløsning eller en uisoleret løsning, der forlænger foråret, sommeren og efteråret.

Meget mere livsstil, design og kvalitet

Samtidig med navneskiftet er en ny webshop med unikt interiør til orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse blevet en realitet. Lanceringen af den nye webshop, RUMMLiving.dk, er sidste led i det helhedskoncept, som ifølge de to ejere, skal skabe ultimative kundeoplevelser både hvad angår service, udvalg, design, kvalitet og håndværk.

Når du besøger VICA Danmarks showrooms, vil du opleve magien og stemningen i et glashus, der er fuldt indrettet med inspirerende interiør fra RUMMLiving.dk. Phine er kvinden bag det spændende univers og den nye webshop. Hun har mange års erfaring inden for mode og design og har i adskillige år været tilknyttet VICA Danmark som indretningsstylist.

Vica Danmark A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Vica Danmark A/S

Se vores store inspirationsbog

Gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Orangerier

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-